غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

انتقاد آمریکایی ها از ایران درنشست خلع سلاح جهانی

نماینده آمریکا در نشست خلع سلاح جهانی از آنچه عدم مجوز دسترسی ایران به بازرسان آژانس بین‌المللی هسته‌ای خواند، انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده دائم آمریکا در نشست خلع سلاح جهانی سه‌شنبه شب به وقت تهران از  آنچه تصمیم ایران در عدم مجوز دسترسی به مکان‌های مورد نظر بازرسان آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای خواند، انتقاد کرد.

 

«رابرت وود» نماینده آمریکا در نشست خلع سلاح جهانی که به دلیل شیوع کرونا به طور مجازی برگزار شد، گفت: «امروز از ایران به دلیل امتناع در اعطای دسترسی به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای به مکان‌های درخواست شده و نقش این کشور در حمایت از تروریسم انتقاد می‌کنم».

 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی چندی قبل  تحت تاثیر گزارش‌های کذب صهیونیست‌ها، قطعنامه تروئیکای اروپایی علیه ایران را تصویب کرد. اعضای شورای حکام، از ایران به دلیل عدم همکاری با تحقیقات آژانس که ایران آن را غیرقانونی می‌دانست، انتقاد کردند. این اولین قطعنامه علیه ایران از سال ۲۰۱۲ است.

 

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران، پیشتر در واکنش به پیش‌نویس این قطعنامه گفته بود: «شورای حکام آژانس نباید به دشمنان برجام اجازه دهد که منافع عالی ایران را به خطر بیندازند. ما چیزی برای پنهان کردن نداریم» 

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچینین سه‌شنبه شب در نشست شورای امنیت خاطرنشان کرد، ۴۱ سال تلاش آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران شکست خورده است./ فارس

ارسال نظر